Published On: April 30th, 2019Categories: UncategorizedIn Gowan Ring framför, på bland annat en hemgjord grön gitarr från Orgeon, stillsamma psykedeliska folkvisor med smak av medeltida tidlöshet som gör exkursioner in i temporära analoga dronlandskap. Naturmystisk stämsång kryddas med flöjter och sitarklang och en längtan tillbaka till skogen.
Woodworks är ett temporärt forum, det är ett ljudsammanhang som går tillbaka till träslöjden i skolan, som tar oss tillbaka till skogsindustrin och sågverken, men också till den plats där egna mackapärer skapas och verktygen byter funktion. Vad blir det om man låter träslaget sätta tonen för vad som skapas? Under Woodworks kommer ett antal inbjudna konstnärer och musiker som på olika sätt arbetar med trä och verktyg att utforska industri, skogspromenader och mystik i novembernatten.
Woodworks är första delen av två i en ljudkonstserie med fokus på undersökandet av detaljer och rumslighet. Curerat av Louise Waite, producerat av Atalante och Top Notch Produktion.

Likes: 4

Viewed:

source

Leave A Comment